Wie zijn we?

Wij zijn The Cre8ion.Lab - Aangenaam!

Het ontstaan der creaties

Onderzoek

Ieder element onder de loep

Om tot de juiste oplossing te komen nemen we geen enkel risico. Luisteren, vragen, adviseren en grondig meedenken. Geen experiment of proef gaat ons te ver. Ieder element leggen we onder de loep.

strategie

Het unieke
DNA

We ontleden de boodschap tot op het bot. Op zoek naar hoe, wat en waarom. We combineren company stories, stakeholders en targets. De strategie vormt het DNA voor uw merkidentiteit.

Concept & creatie

We create
Chemistry

We combineren en experimenteren. We bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven.

implementatie & activatie

De perfecte
formule

Als we de unieke DNA hebben ontwikkeld gaan we aan de slag om alles in één lijn door te zetten en uit te werken tot een kloppend geheel. De gevoelens van de doelgroep verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Branding

Merken komen
tot leven

Wij houden niet van mooie praatjes en leuke plaatjes. Een goed ontwerp is namelijk niet alleen mooi maar ook functioneel. Het vertelt een verhaal. Een verhaal dat de kern raakt van uw merk. Uw klant moet de boodschap begrijpen maar ook vóelen.

Interaction

Focus op de
gebruiker

De digitale mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om complete online campagnes, webshops, of volledig compatibel en responsive websites, video’s of app’s: de focus ligt op de gebruiker.

Development

Omdat het
moet werken

Wij nemen het zekere voor het onzekere. Daarom bouwen we onze eigen applicaties, bieden we onze klanten hosting voor alle projecten en ontwikkelen we software waar nodig. Alles op maat, zodat de klant krijgt waar hij om vraagt.

Strategie & Marketing

Een goede strategie en gedegen marketingplan zijn de rode draden door je bedrijf. Zij vormen de basis voor alle communicatie. We luisteren, vragen, onderzoeken en denken grondig met je mee om jouw boodschap te ontrafelen tot we de essentie overhouden. Telkens terugblikkend op deze 'rode draden' komen we tot een op maat gesneden, doeltreffende oplossing.

Concept & Creatie

Mooie dingen creëren. Wij zien het als ambachtswerk. We zoeken naar het juiste concept en zetten middels vormen, beelden en teksten een oplossing neer. Met onze concepten en ontwerpen zoeken we naar originaliteit en vernieuwing. We zoeken op de rand van het gangbare naar manieren om sprekende en uitdagende creaties neer te zetten. De gevoelens van de doelgroep verliezen we daarbij nooit uit het oog.
 

Copywriting

De juiste toon wordt gezet met goede teksten. Of het nu is voor je website, brochures, blogs, white papers, nieuwsbrieven of persberichten. Met je teksten creëer je een indruk. Misschien zelfs een eerste indruk en die is belangrijk. Je wilt vanzelfsprekend dat de lezer een positief gevoel overhoudt na het lezen over jouw bedrijf. Met de juiste teksten bereik je dat doel.

Development

We realiseren en ontwikkelen verschillende toepassingen op het gebied van communicatie. Daarbij is de belangrijkste vraag altijd: wat is het doel? Met het antwoord op deze vraag gaan we aan de slag. Bij de realisatie en ontwikkeling kijken we dan naar concept, interactie, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en grafisch ontwerp. We zijn daarbij altijd op zoek naar vernieuwende mogelijkheden.
 

Hosting & Beheer

Een website moet dag en nacht beschikbaar zijn voor jou en je bezoekers. Wij beschikken daarom over stabiele en krachtige servers. Tevens verzorgen wij de registratie van jouw domeinnamen en de beveiliging. Jouw website kun je zelf beheren met Elocus, een online content management systeem (CMS). Het onderbrengen van je website bij The Cre8ion.Lab verzekert je van een veilige en betrouwbare service. Op maat gemaakt.

Doorontwikkeling

Helaas hebben we geen glazen bol waarmee we in de toekomst kunnen kijken. Niemand weet waar grootmachten als Facebook, Microsoft en Google over vijf jaar staan. Wij houden daarom altijd rekening met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. We houden onze ogen en oren open zodat we continu stand-by staan met de beste adviezen en de meest effectieve oplossingen. 
 

Tzzssssst! Pop pop! Zap! Het pruttelt en borrelt in het laboratorium van The Cre8ion.Lab. Al meer dan tien jaar zoeken we naar de beste formules voor het ontwikkelen van communicatieoplossingen. Onze laboranten combineren beeld, woord en geluid om uiteindelijk tot de beste creaties te komen.

Vraagstukken vliegen we aan als een team en daarbij gaat geen experiment of proef ons te ver. We hebben ook alles in huis om een concept te realiseren. Inhoud, vorm en techniek worden samengesmeed tot websites, grafische ontwerpen, presentaties, huisstijlen, campagnes, businessplannen, applicaties, teksten en alles daaromheen.

Om tot de juiste oplossing te komen nemen we geen enkel risico. Luisteren, vragen, adviseren en grondig meedenken. De boodschap ontleden tot op het bot. Ieder element onder de loep. Zoeken naar de juiste chemie. Alles om de perfecte formule te vinden. Klakkeloos uitvoeren wat ons wordt opgedragen? Daar houden we niet van. We denken liever mee over jouw communicatieplan.

Om dit te bereiken staat een team klaar dat wordt gevormd door grafisch vormgevers, programmeurs, media developers, copywriters en marketeers. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zowel technisch als grafisch vlak. Door deze ruime kennis, ervaring en creativiteit is kwaliteit en chemie gegarandeerd.

We create chemistry!
 

 


The Cre8ion.Lab, spreek uit als: De Krie-jee-sjun-lep.


We hebben onze naam door de jaren heen al op veel verschillende manieren voorbij zien komen: Creation Lab, Cre8tion Lab, Cre8ionlab, Crea8ion lab, Cre8ions, Crea8tion Lab en The Caribean.Lab. Helaas allemaal fout. Ja, we weten dat onze naam intikken op Google niet eenvoudig is, maar aangezien je dit leest heb je ons gelukkig toch weten te vinden. En daar gaat het uiteindelijk om.

De naam ‘The Cre8ion.Lab’ werd door de oprichters Loek Jurres en Jorg van Keulen bedacht in 1999. Op een mooie avond zaten zij samen aan het bier in de plaatselijke kroeg. Jurres vond als technische man dat het internet destijds voor geen meter werkte. Van Keulen vond als pas afgestudeerde kunstacademiestudent dat het internet er niet uit zag. Ze besloten hun krachten te bundelen en van het World Wide Web een mooiere wereld te maken voor iedereen.

Vanuit de ouderlijke huizen begon The Cre8ion.Lab in 2000 officieel met het maken van websites. Maar het gesleep met computers werd zo’n gedoe dat ze een kantoor in Schijndel huurden. De twee hadden niets te verliezen en hielden in het achterhoofd dat ze altijd nog in de ploegendienst van de plaatselijke chocoladerepenfabriek terecht konden. Dat is tot op heden gelukkig niet nodig geweest.

Dankzij klanten als Haribo, Lexus, Dixons, Festival Mundial en Paaspop is The Cre8ion.Lab inmiddels een bedrijf waarvan de landelijke reputatie met de dag groeit. Ook het team blijft flink groeien. Het was in 2012 dus de hoogste tijd voor een gloednieuwe ruimte in de Gruyter Fabriek in ’s Hertogenbosch (750 vierkante meter!). Vanuit deze centrale locatie zetten we elke dag weer een stapje extra. Het blijft ook hier niet alleen bij het maken van websites. The Cre8ion.Lab zorgt voor totale communicatieoplossingen. We denken graag in complete en creatieve concepten. Van print- en webdesign tot marketing en branding. We geven vorm aan ideeën.