Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Een nieuwe identiteit voor het mooiste theater van Tilburg

WEBSITES - GRAFISCH ONTWERP - FOTOGRAFIE - VIDEO PRODUCTIE - PRINT CAMPAGNES - (WEB) DEVELOPMENT

5729

Schouwburg Concertzaal Tilburg is niet weg te denken. Een hub voor inclusiviteit, diversiteit, creativiteit, etc. Met een naam zo gevestigd in de Tilburgse cultuur mag een bijpassende visuele identiteit niet missen. Een identiteit die door en door aansluit bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Een identiteit die breed aansprekend is maar met artistieke kwaliteiten, uiterst divers, herkenbaar en eigenwijs.

Een branding waarbij een dynamisch kader zorgt voor eigenheid en herkenbaarheid. Een container waarin de diversiteit aan voorstellingen omarmt worden.

Een vormtaal die onttrokken is uit de lijnvoering van de gebouwen, de dynamiek van de stad en het toekomstige stadsforum.

5738

DE VRAAG

Hoe creëren we een unieke dynamische visuele identiteit voor Schouwburg Concertzaal Tilburg die aansluit bij haar artistieke diversiteit?

ONZE OPLOSSING

Door verder te werken op wat er al bestaat, het prachtige gebouw en haar vormen, hebben we een dynamisch stijl gecreëerd die perfect past bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

HET RESULTAAT

Door de dynamiek binnen de stijl en het vrije gebruik van kleuren en logo's is er een stijl ontstaan die altijd interessant blijft en heel divers ingezet kan worden.

5733
5741
5740
5742
5732
5735