Hebben we contact?

The Cre8ion.Lab

Bel, Mail en Like!

+31(0)73 54 32 789
info@cre8ion.com
Facebook: Onze eigen fanpage
Linkedin: The Cre8ion.Lab

De Gruyter Fabriek
Gebouw F - Ruimte 4301
Veemarktkade 8
5222 AE, 's-Hertogenbosch

ABN Amro: NL07 ABNA 0586 7696 33
K.v.K: 17275355
BTW Nr: NL 821898796B01

Routebeschrijving

Zo kom je het snelst bij ons!

The Cre8ion.Lab bevindt zich in De Gruyter Fabriek, Gebouw F, een verzamelplek voor innovatieve, creatieve en culturele ondernemers. Een ambitieuze en creatieve broedplaats waar wij ons als een vis in het water voelen.

Kom je op bezoek? Neem dan ingang F (recht onder de grote, rode De Gruyter Fabriek-letters). Met de trap ga je vervolgens naar de tweede etage waar je bovenaan rechts onze ingang vindt.

Auto
The Cre8ion.Lab is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen rondom 's-Hertogenbosch. Door het volgen van de borden 'Brabanthallen'. Vanaf de A2, afslag Waalwijk naar de A59. Daarna de afslag Engelen/De Rietvelden. Bij het stoplicht richting Brabanthallen. The Cre8ion.Lab is gevestigd in De Gruyter Fabriek, gebouw F.

Trein
Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is helaas geen busverbinding naar The Cre8ion.Lab . Je kunt een treintaxi nemen, lopen (20 min) of een OV-fiets huren op het station.

Te voet
Op het perron volg je uitgang West, richting 'Brabanthallen'. Onder aan de (rol)trap ga je rechts de Parallelweg op. Deze weg volgen tot voorbij de stoplichten en de Brabanthallen (Diezekade). Vervolgens loop je langs een hekwerk om de parkeerplaats van de Brabanthallen heen. Links bereik je dan De Gruyter Fabriek, gebouw F.

Fiets
Vanaf het station ga je onder de stationstunnel door richting 's-Hertogenbosch West. Verder zoals aangegeven bij 'Te voet'.

Contact