Aan de slag voor Berendsen

Aan de slag voor Berendsen

Met trots kunnen we melden dat we Berendsen Nederland tegenwoordig tot onze klanten mogen rekenen. De leverancier van onder andere bedrijfs- en veiligheidskleding is onderdeel van het Europese Berendsen. The Cre8ion.Lab gaat voor Berendsen een online coaching web applicatie voor saleskrachten maken.

Je wilt het beste uit je personeel halen. Maar hoe doe je dit zo effectief mogelijk? Het monitoren en coachen van saleskrachten is iets dat Berendsen al een behoorlijke tijd doet. The Cre8ion.Lab gaat dit nu naar een hoger niveau tillen. Hoe? Met een web applicatie waarmee je online kunt monitoren, analyseren en coachen. Een behoorlijke uitdaging waar we alles voor uit de kast haalden. In ons lab kwamen we na onderzoeken en experimenten uiteindelijk tot de juiste oplossing. De applicatie wordt dan ook een technisch hoogstandje dat we tevens volledig optimaliseren voor de iPad.

Binnenkort meer...

Over Berendsen
Berendsen Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde Berendsen, de meest vooraanstaande dienstverlener in textielbeheer van Europa. Berendsen levert aan vele verschillende branches, zoals automotive, chemie, horeca en metaal. Dat gaat van bedrijfskleding en schoenen tot poetsdoeken en absorptiemateriaal. Met ruim 17.000 medewerkers is het bedrijf actief in 15 landen. In Nederland heeft Berendsen 10 vestigingen met in totaal 650 medewerkers.

www.berendsen.nl