BrandLoyalty 10 jaar samenwerking!

BrandLoyalty 10 jaar samenwerking!

Ja, je leest het goed, 10 jaar! Tja wat hebben we nog niet voor ze gedaan. Iedere week zijn we druk in de weer met allerlei internationale vraagstukken. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar denk hierbij aan: applicaties, websites, videos, campagnes, promotie en sales uitingen, merken, sponsorships, congressen en corporate meetings. Sinds het eerste project samen in 2012 is de samenwerking uitgegroeid tot een waar partnership. Na 10 jaar kan de band niet meer stuk. Om je een beeld te geven van hoe lang geleden deze samenwerking is begonnen.

In 2012:

  • Bracht PSY zijn nummer “Gangnam Style” uit.
  • Kocht Facebook het platform Instagram.
  • Vierde Queen Elizabeth II haar diamanten jubileum, 60 jaar koningin!
  • Begonnen de Olympische zomerspelen in Engeland.
  • Werd Xi Jinping als volgende president van China benoemd.

Oud willen we deze samenwerking niet noemen, maar ondertussen stroomt Retail loyalty door ons bloed. Een simpel supermarkt bezoek zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn ;). Meer dan een eeuw samen werken aan geweldige projecten, en hopelijk nog veel meer dat komen gaat.


Als BFF’s laten we onze waardering voor elkaar natuurlijk ook blijken. Zo hebben wij een foodtruck laten komen om BL een dagje te verwennen. En dat was een groot succes!

6058
6057

Die lekkernijen konden we zelf natuurlijk ook niet laten liggen, dus zijn we toevallig die dag het WK komen kijken.

6060
6059

En al was de wedstrijd niet om over te spreken (kom op Nederland, iets overtuigender volgende keer...), op gezelligheid kunnen we samen altijd rekenen.

6056

Met BrandLoyalty als trotse sponsor van Heroes Den Bosch, mochten we ze ook komen vergezellen tijdens een basketbal wedstrijd. Geweldig om bij te wonen, maar je begint je haast af te vragen waar ze voor juichen, de wedstrijd of onze 10-jarige samenwerking.

Als kers op de taart brachten wij nog een cadeau mee voor BrandLoyalty. Als échte BFF’s hoor je ook een BFF ketting te hebben. Matchende kettingen, voor ons een half hartje, en voor BrandLoyalty natuurlijk de andere helft.

6061

BrandLoyalty, hartstikke bedankt voor de geweldige samenwerking afgelopen 10 jaar! Op nog velen jaren meer. PS: Thanks voor de game, chocolade en warme voeten! ;)