Cultuurbosch & The Cre8ion.Lab - cultuur voor iedereen

Cultuurbosch & The Cre8ion.Lab - cultuur voor iedereen

Een vraag- en aanbodplatform voor amateurkunst? Check. In opdracht van de Muzerije bieden wij een podium aan de minder bekende kunstenaars in ’s-Hertogenbosch.
 

Wij - bij The Cre8ion.Lab - wisten al dat ’s Hertogenbosch bruist. Festivals, musea en diverse podia bieden de inwoners voor elk wat wils. Maar ook de minder bekende kunstenaar verdient een podium.

Om door de bomen nog ‘Bosch’ te zien, hebben wij in opdracht van de Muzerije - voor al deze kunstenaars, creatievelingen, dansers, muzikanten en toneelspelers - een platform ontwikkeld voor de amateurkunst in de stad.

Platform voor de amateurkunst
Wil je gaan beeldhouwen of ben je een balletjuf zonder ballerina’s? Iedereen kan zich via de site aanmelden als ‘culturist’ en op die manier zijn of haar skills aanbieden. Of naar een passende workshop, expositie of les zoeken. Voor culturisten, door culturisten.

En wij? Wij zijn trots! Omdat we met het - door ons ontwikkelde - platform de amateurkunsten in ’s-Hertogenbosch een groter podium bieden. Het platform kan - op repeat - voor andere gemeenten gemaakt worden. Check out: cultuurbosch.nl

De Lab-feiten:

  • Op het platform hebben inmiddels meer dan 200 culturisten zich aangemeld.
  • Je kunt zoeken naar culturisten, organisaties, workshops en/of cursussen.
  • Je kunt filteren op vakgebied en/of wijk.
  • In ’s-Hertogenbosch is de vioolverkoop met 520% gestegen na lancering van het platform.