Nieuwe Veste kiest via Europese aanbesteding voor The Cre8ion.Lab

Nieuwe Veste kiest via Europese aanbesteding voor The Cre8ion.Lab

Nieuwe Veste koos voor The Cre8ion.Lab vanwege onze ruime ervaring in de cultuursector. Als digital agency werken we al langere tijd voor een groot aantal culturele instellingen in Nederland. Denk aan Pinkpop, Forum Groningen, C. in Haarlemmermeer en een aantal bibliotheken, zoals Theek5 in Oosterhout. 

Nieuwe Veste is een centrum voor diverse kunstvormen, gevestigd in Breda. In Nieuwe Veste staan muziek, beeldende kunst, theater en dans als vier kunstrichtingen centraal. Naast cursussen en lessen huisvest Nieuwe Veste tevens een bibliotheek. De veelzijdigheid aan activiteiten en aanbod vragen om een heldere, complete website waarin je als bezoeker makkelijk vindt waar je naar op zoek bent. 

De komende jaren gaan we dus flink aan de slag met de digitale transitie van Nieuwe Veste. Deze transitie start met de bouw van de nieuwe website voor Nieuwe Veste. Die zal volgens planning live gaan in de lente van 2024. Op deze site wordt alle dienstverlening van Nieuwe Veste gebundeld en overzichtelijk gepresenteerd. Een online platform waar je online kunt struinen door de bibliotheekcatalogus, een volledig overzicht treft van alle lessen en cursussen en informatie vindt over de Makersbase, Digi-Taalhuis, stadsprogrammering en Kunst en Cultuur op School. 

Na de lancering van de nieuwe website voor Nieuwe Veste bouwen we door naar een platform voor het doen en beleven van amateurkunst in de stad Breda.

Houd onze socials in de gaten voor updates rondom dit project!