Frank Lammers in jouw bedrijfsfilm

Frank Lammers in jouw bedrijfsfilm

KONKAV is een Brabants AV-platform dat we samen met BKKC, Playgrounds Festival en AVEC Brabant ontwikkelden. Het bestaat nu een half jaar en heeft al meer dan 600 profielen van AV-professionals online staan. Om opdrachtgevers te laten zien wat de meerwaarde is van KONKAV ontwikkelde filmmaker Maureen Prins met ons een campagne waarin acteur Frank Lammers de hoofdrol speelt.

Bezoekers kunnen op de campagnepagina een eigen bedrijfsfilm maken met de Brabantse acteur. Je kunt een keuze maken uit verschillende scenes waarin je bedrijfsnaam en logo terugkomen. Deze kun je vervolgens opsturen naar vrienden, familie en collega’s via Facebook en Twitter. Het idee is van filmmaker Maureen Prins die de door KONKAV uitgeschreven pitch won. Deelnemers moesten een filmpje ontwikkelen met viral potentie en als belangrijkste doel opdrachtgevers op de hoogte stellen van de website KONKAV.

Alles gaat verkeerd
Samen met The Cre8ion.Lab realiseerde Prins een aantal filmpjes waarin Frank Lammers de bedrijfsresultaten presenteert. In de scenes gaat echter alles verkeerd. Figuranten die niet meewerken, microfoons die in beeld zakken en een cameraman die niet oplet. Al snel wordt duidelijk wat de boodschap is: voor de beste av-professionals ga je naar www.konkav.nl.

Maak zelf een bedrijfsfilm met Frank lammers.

Luister naar een radiofragment over het project.