We hebben iets gaafs gemaakt: maak kennis met CAS!

We hebben iets gaafs gemaakt: maak kennis met CAS!

Jarenlange ervaring in de culturele sector bracht ons het volgende inzicht: content marketing is niet meer weg te denken uit de culturele wereld, maar content automation staat nog in de kinderschoenen. Vraagt het managen van content ook nog (te) veel van jouw tijd en aandacht als marketeer? Ons nieuwe geesteskind ‘CAS’ brengt de content uit al jouw systemen automatisch samen.

CAS helpt je de content van jouw partners en leveranciers - denk aan de content uit jouw CRM, ticketing, administratie, marketing, pricing, planning, andere tools, programma’s en add-ons – automatisch toe te voegen.

DAG DUBBEL OF DOM WERK!

Jij wilt je toch ook niet bezighouden met het invullen van informatie die op een andere plaats al voorhanden is? Alle relevante content wordt automatisch voor je verzameld, klaargezet precies op de plek waar de content moet zijn en jij zet het met één klik live. Dag complexiteit, dubbel of dom werk. Welkom inzicht en resultaat! Wil jij ook meer tijd overhouden om het verhaal van jouw organisatie te vertellen?

MAAK KENNIS MET CAS!