Mundial on the move

Mundial on the move

Na 25 jaar Festival Mundial in het Leypark heeft het festival een nieuw thuis gevonden in het centrum van Tilburg. The Cre8ion.Lab ging voor het evenement op zoek naar een beeld dat het ‘nieuwe’ Festival Mundial verwoordt. Het resultaat is te zien op de poster en de website.

Festival Mundial vindt dit jaar voor het eerst plaats in de Spoorzone, het voormalige terrein van de Nederlandse Spoorwegen. Deze plek wordt op 29 en 30 juni tijdens het festivalweekend omgetoverd tot een avontuurlijke stadstuin. Ontdekking en ontmoeting zijn dan de sleutelwoorden.

Om ervoor te zorgen dat het nieuwe Festival Mundial een succes wordt gaat de organisatie voor een efficiënte campagne. In de branding, marketing, communicatie en PR staat de verhuizing van Festival Mundial naar de nieuwe locatie centraal. Het doel is de doelgroep mee te nemen op een nieuwe reis en een onbekend avontuur. Bij het ontwerpen van het artwork voor de website en de poster is daarom bijvoorbeeld het busje van vorig jaar veranderd in een verhuisbusje. Als je daar geen goede zin van krijgt!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten en hebben onze festivalkoffers al klaarstaan. Hup, op weg naar een nieuw en nog mooier Festival Mundial.

Bekijk het nieuwe artwork op de website van Festival Mundial.