Playgrounds op STRP

Playgrounds op STRP

STRP barst vanaf 2 april weer los. Dit inspirerende festival op het snijvlak van kunst en technologie heeft wederom een prachtig programma. Met oa. Aphex Twin, Hecker , Granular Synthesis en dit jaar ook Playgrounds! Staynice, Loulou en Tummie hebben speciaal voor deze Playgrounds Area prachtige wallpaintings gemaakt. In deze ruimte vertonen ze het beste wat er op dit moment gemaakt wordt op het gebied van animatie, games, motion-design en korte film.

The Cre8ion.Lab, de creative sidekick van Playgrounds, is dan ook erg enthousiast over de Playgrounds area op STRP (we hebben stiekem al even rond gekeken ;) ) en we nodigen dan ook iedereen uit om een kijkje te gaan nemen!

Op woensdag 8 april vertoont Playgrounds om 20:00 een programma dat speciaal voor STRP is samengesteld. Tijdens deze screening zal de veelbekroonde film Varmints te zien zijn met prachtig characterdesign van Marc Craste. Ook aanwezig zullen zijn Harm van Zon van de veelbelovende motion-graphics studio ' onesize ' en leden van Studiosmack een collectief filmmakers die onder meer bekend zijn geworden van Kapitaal en de leader voor het Graphic Design Festival (genomineerd voor de Dutchdesign-prijs.)

Ben je designer, animator, student, regisseur, characterdesigner of liefhebber van prachtig bewegend beeld, dan mag je beiden voorstellingen niet missen!

Meer info vind je op www.strp.nl en www.playgroundsfestival.nl