PSB Sportbraces lancering campagne

PSB Sportbraces lancering campagne

Als vaste communicatiepartner verzorgt en bewaakt The Cre8ion.Lab al een tijdje de branding voor PSB Sportbraces. Nu hebben we de gehele branding naar een nieuw niveau getild. Om dit vervolgens extra kracht bij te zetten werd onder andere deze trailer geschoten.

 

PSB Sportbraces is onderdeel van NEA International, een sterk groeiend bedrijf dat actief is op het gebied van orthopedische braces. PSB Sportbraces heeft de kwaliteit van haar producten en diensten hoog in het vaandel staan. Sporten zonder limiet. Daar helpen de PSB sportbraces bij. Om die reden bedachten we dan ook al eerder de slogan 'Your real supporter'.

Look en feel
Voortdurende verbeteringen behoren tot de doelstellingen van PSB Sportbraces. Dit moet dus ook altijd blijken uit alle communicatie-uitingen. Hoogste tijd dus om alle communicatie onder de loep te nemen en aan te passen naar een nieuwe look en feel. Het traject dat volgde was niet zonder obstakels, maar daardoor zijn we des te trotser op het resultaat. De branding staat als een huis en vormt een uitstekende basis voor de nieuwe communicatie-uitingen. Zo laat de trailer echt zien waar PSB Sportbraces voor staat. Ook de nieuwe video’s die we maakten voor het aanleggen van braces, ademen de nieuwe look en feel van PSB.

Bekijk de trailer en making-of op http://psb.eu/gameon