Soenda brengt Cre8ion in Oosterse sferen

Soenda brengt Cre8ion in Oosterse sferen

Onlangs verzorgden we voor Soenda Festival de website, branding en het artwork. Het evenement in Utrecht dat door Elevation Events wordt georganiseerd is een must-go voor house en techno fans. Er zijn in- en outdoor edities waar internationale en oer-Hollandse dj’s de vetste beats draaien. De Indonesische sfeer van het festival – Soenda betekent ‘zeestraat van Indonesië’ - hebben we doorgetrokken in het artwork waarin Oosterse elementen worden gecombineerd met de hardere facetten van techno. Daarbij is de website volledig responsive en een ander leuk detail: je scrollt niet van beneden naar boven, maar in de breedte.

Wat is Responsive design?
Het design van de Soenda Festival-website is dus volledig ‘responsive’. Maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Dat betekent dat de site zich aanpast aan verschillende schermen van bijvoorbeeld tablets, laptops en smartphones. Het webdesign is flexibel: de lay-out past zich als het ware aan. Maar bovenal is rekening gehouden met het gebruikersgemak waardoor de bezoeker een optimale webervaring beleeft, op welk apparaat dan ook.

Samenwerking Elevation Events
Tot slot mogen we met trots zeggen dat we met Elevation Events een samenwerking van drie jaar zijn aangegaan. In de toekomst gaan we dus aan de slag met nog meer mooie projecten.