The Cre8ion.Lab volgt Peking Challenge

The Cre8ion.Lab volgt Peking Challenge

 René Kuenen: klant, buurman en vriend van Cre8ion, gaat op 12 juli de rit naar Peking beginnen. De Peking Challenge een kleine 12.000 km naar voorbeeld van de beroemde “Peking to Paris Rally 1907” wordt deze keer gereden door 21 Nederlandse en 3 Belgische teams. Het trekpunt is de Amsterdam Arena en het eindpunt wordt Peking alwaar ze worden verwacht op 6 augustus, twee dagen voor de opening van de Olympische Spelen, in het Holland Heineken Huis. Het team heet tijdens dit evenement: “Discovery Travellers”

Het gaat niet om de snelheid maar wel dat zij met die auto in Peking aankomen. Zo gaan ze door het Oeral gebergte, door het grimmige Siberië, we doorkruizen de desolate vlakten in Mongolië en we gaan vervolgens door de Gobi woestijn. Deze trip bestaat uit meer dan 5.000 km off]road.

Deze editie van de Peking Challenge die de “Discovery Travellers” rijden zal projecten ondersteunen als “Dance4Life”, “Plan International” en “Fight Cancer”. Leuk te melden is dat er ook een celebrity meerijdt in de persoon van Gigi Ravelli (GTST) als ambassadrice van het programma “Fight Cancer”. Haar opgave is tevens op het judokapak van Dennis van der Geest mee te nemen en die te overhandigen in het Holland Heineken Huis. Dennis van der Geest is ambassadeur van Fight Cancer. Zo wil “Discovery Travellers” ook goed scoren met het ophalen van geld ter ondersteuning van deze doelen. En natuurlijk doen wij van The Cre8ion.Lab er graag aan mee!

We wensen René dan ook veel succes en we zullen zijn reis op de voet blijven volgen!

http://www.pekingchallenge.com