Thuis op de Bossche WoonBoulevard

Thuis op de Bossche WoonBoulevard

Op de Bossche WoonBoulevard in ’s-Hertogenbosch vind je de laatste trends in wonen. The Cre8ion.Lab ontwierp onlangs een kersverse uitstraling voor de woonboulevard en ontwikkelde onder andere de branding. We zetten nieuwe campagnes op en verzorgen vanaf heden alle communicatie-uitingen. Van logo en website tot poster en advertenties.

We steken het niet onder stoelen of banken (excuses voor het woordgrapje): met trots melden we dat we door een pitch te winnen aan deze uitdaging mochten beginnen. We werkten de laatste tijd onder andere aan een nieuwe website en huisstijl voor de Bossche WoonBoulevard. Op www.debosschewoonboulevard.nl is alle informatie overzichtelijk en compleet te vinden. Van openingstijden en bereikbaarheid tot actuele acties, aanbiedingen en evenementen.

Pay-off en logo
Ook bedachten we een nieuwe pay-off: ‘De Bossche WoonBoulevard, thuis in elke kamer’. Voor een nieuw logo gingen we uit van de abstracte vorm van het gebouw waarin de woonboulevard zich bevindt. Deze heeft een herkenbare hoek met een scherpe punt in het dak verwerkt. In het logo werden ook de zes basiskleuren van de nieuwe huisstijl opgenomen.

We kijken uit naar een lange en plezierige samenwerking met de Bossche WoonBoulevard. Wij weten nu in ieder geval waar we ons nieuwe interieur vandaan moeten halen.

Bekijk hier de website van de Bossche WoonBoulevard.