Uppark "Het gevoel van een boetiek"

Uppark "Het gevoel van een boetiek"

Uppark is een nieuwe speler in de online schoenenmarkt. De eigenaren, Sanne Noorman en Willem Prins, zijn twee jonge ondernemers met een voorliefde voor schoenen. Ze klopten bij The Cre8ion.Lab aan voor een totale communicatieoplossing voor hun webshop met damesschoenen.

The Cre8ion.Lab verzorgde de huisstijl, logo, webshop en nieuwsbrief. Ook de pr aangaande de lancering van de website in de vorm van een persbericht en de verspreiding ervan namen we uit handen.

Uppark vult een niche op de steeds sneller groeiende online schoenenmarkt. “Mensen die bij ons iets kopen, komen op straat niet snel iemand tegen met dezelfde schoenen”, aldus Sanne Noorman. Uppark wilde daarom een heldere webshop neerzetten met mooie, kwalitatief goede producten. “De klant moet het gevoel hebben een boetiek binnen te stappen. Om dit te realiseren waren wij op zoek naar een jonge, creatieve webdesigner met gevoel voor mode. Via de site van Orangebag - deze webshop vonden wij er goed uitzien - kwamen wij bij The Cre8ion.Lab terecht. Na het eerste gesprek hadden wij meteen een goed gevoel, mede omdat The Cre8ion.Lab meer kon bieden dan alleen het bouwen van een webshop.”

Wat waren jullie belangrijkste wensen met betrekking tot de website?
“Het moest een overzichtelijke, rustige, ‘cleane’ webshop worden zonder al teveel poespas. Geen flash, knipperende prijzen en ronddraaiende logo’s. Wij wilden graag het boetiek gevoel overbrengen op internet. De webshop moest dus een luxe uitstraling hebben. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat de site voor iedereen werkbaar is: in een paar stappen moest je de producten kunnen bekijken, bestellen en betalen.”

Wat vinden jullie van het eindresultaat?
“Wij zijn absoluut tevreden. Van tevoren heb je een idee en een bepaald beeld in je hoofd maar dan geeft Cre8ion een verrassende draai aan ons concept waardoor je er zelf weer met andere ogen naar gaat kijken. Zelf hadden wij dit niet kunnen bedenken, laat staan uitvoeren. Het is nog mooier geworden dan dat we gehoopt hadden.”

Bekijk de website op www.uppark.nl.