Webshop Kinder Outlet

Webshop Kinder Outlet

Met het maken van webshops hebben we inmiddels veel ervaring. Zo hebben we onder andere de websites voor Orangebag en Suit of Sin gebouwd. We weten dus heel goed wat wel werkt en wat niet. Al onze huidige expertise hebben we nu toegepast op de nieuwe website van Kinder Outlet.

Hun opdracht was duidelijk: een website die weergeeft waar het bedrijf voor staat, qua vormgeving en inhoud. Daarnaast moest er een praktisch systeem ontwikkeld worden waarmee bezoekers op een eenvoudige wijze de catalogus kunnen doornemen. Andere wensen waren makkelijk bestellingen kunnen plaatsen en direct kunnen betalen.

Met de nieuwe website die The Cre8ion.Lab voor Kinder Outlet heeft gecreëerd krijgt de bezoeker de juiste informatie en een goede indruk van het bedrijf. We schreven nieuwe teksten en zorgden voor een strak design. Dankzij de vernieuwde techniek zijn op de website de gewenste producten snel gevonden en eenvoudig te bestellen en te betalen. Daarbij heeft Kinder Outlet dankzij ons gebruiksvriendelijke content management systeem Elocus zelf de volledige regie over de webshop. Kinder Outlet kan Kinderoutlet.nl dus helemaal zelf onderhouden.

Kijk voor het resultaat op http://www.kinderoutlet.nl