CIAD

CIAD

Samen koers bepalen

De oude website zag in 2010 het licht en in die tijd is er véél veranderd, niet alleen visueel maar ook technisch. Tijd om samen met CIAD terug naar de tekentafel te gaan en een kritische blik te werpen op hetgeen wat er al 8 jaar stond.

Hoe zijn we te werk gegaan? We zijn als eerste met de strategie aan de slag gegaan, dit zorgt er voor dat we de markt begrijpen en op één lijn liggen. We kijken dus eerst naar de Why, How & What van CIAD, hier blijven we zo vaak mogelijk aan sleutelen tot het een helder verhaal is. Dit is ook de houvast en het uitgangspunt voor het visuele concept en verhaal. 

Samen koers bepalen

Koers kun je op meerdere manieren opvatten. Koers kan zijn; een route die je aflegt óf de sport wielrennen. Je kunt er eigenlijk meerdere kanten mee op. Door deze te combineren kiezen we voor sport en voor de lange termijn. Bij sport komt een vorm van passie, ambitie, visie en gedrevenheid bij kijken. Bij een route afleggen moet je kennis hebben van wegen, richtingsgevoel en een toekomstvisie. 

4103

Wat doet CIAD?

CIAD is een strategisch partner om organisaties bestuurbaar en (financieel) beheersbaar te maken. Hoe? Zij zijn onafhankelijk en voelen zich één met uw de organisatie, ze observeren, analyseren, anticiperen, informeren, ontzorgen en adviseren. Zij kennen de juiste mensen, zowel netwerkpartners als specialisten. Zij worden onderdeel van uw organisatie. Samen zorgen zij er als één team voor, dat de doelen en ambities gerealiseerd worden.

4110
4104

Gedachtengoed

Wij geloven in ondernemen met een duidelijk visie, toekomstperspectief en doelen bereiken die er toedoen. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen. Wij hebben de overtuiging dat organisaties meer behoefte hebben aan kritisch (positief) meedenken, meedoen en aan een onafhankelijkheid mening. 

 

Wij helpen u de juiste koers te bepalen.

4105
4106
4107
4109
4108