Erik Hagens

Expediteur extraordinair, voor elk transport een oplossing

Ambitie

Erik is de go-to-guy zijn wat betreft transport, de collega op afstand. Iemand die je altijd kunt bellen wanneer je niet weet wat je moet doen met het transport.

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Creatief concept, Fotografie
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Creatief concept, Fotografie
Jaar 2017
web http://www.erikhagens.nl

Strategie

Vergelijk Erik met een reisbureau, hij heeft zelf geen vervoermiddel maar regelt wel het transport. De concurrentie is vaak zakelijk, afstandelijk, star en onwendbaar. De oplossing?

We gaan Erik positioneren als dé persoonlijk specialist voor specifieke transportvraagstukken. Je doet dan ook geen zaken met het bedrijf van Erik, maar jij doet zaken met Erik, weliswaar een zzp-er maar eigenlijk jouw collega. Erik is de expediteur met verstand van zaken, bereikbaar, nuchter en staat met beide benen op de grond. Hardwerkend en zorgvuldig. Maar zeker ook slim, actueel, onafhankelijk en eigentijds.

Dus zit je met een vraag? Over een specifiek transport? Over kleinere (deel-)ladingen? Over transport naar Zwitserland?  Wil je snel iets verzenden? Of wil je dat alles goed en zorgvuldig geregeld wordt? Bel Erik Hagens, transporteur extraordinair.

Foto Logo Logo-uitleg Logo-variatie Patronen Brief Visitekaart Website-1 Website-2 Foto's Website-3 Animatie Website-mobiel Fotos-3

Share