Hall of Fame

Cultuurfabriek

Spoorzone in Tilburg. Een gebied dat bekend staat om zijn monumentale (industriële) gebouwen. Ideaal voor de cultuurfabriek Hall of Fame. Een creatief bolwerk met ruimte voor urban sports, experimenteren, talentontwikkeling en cultuur. Een concertzaal, foyer, oefenruimtes, danszalen én een waar indoor skatepark (Lady Bird), alles vertegenwoordigd op één locatie. 

 

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Webshop
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Webshop
Jaar 2019
web https://www.hall-fame.nl/

Waar komt Hall of Fame dan vandaan? Het begon met een groep jongeren die idealen hadden, zoals alle opstandige jongeren. De groep bestond uit skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars. En ook zij hebben een plek nodig om te chillen, het gekraakte zwembad werd dan als snel the-place-to-be (2002). Na een aantal verhuizingen zitten ze nu op de Spoorzone. Hall of Fame is niet meer weg te denken uit Tilburg.

 

Nieuwe smoel

Maar na al die jaren is het ook tijd om de uitstraling eens een face lift te geven. De oude stijl past niet meer bij het nu. Maar wat past er dan wel bij Hall of Fame? Alles wat Hall of Fame zo goed maakt: skateboarden, hip-hop, punk, urban en alle culturen daar omheen. Fijn om te vertalen naar een rauwe do-it-your-self vibe die de juiste (gitaar)snaar raakt. 

5548
5542
5543
5544
5545
5546
website

Share