Koeslag Jacobs

Expert in uw branche

Aanleiding

Jonge en gedreven advocaten. Fris en toegankelijk, maar met expertise en een zakelijke blik. Aan werk geen gebrek bij deze twee heren, maar toch een slimme vooruitblik: wat willen we met onze website? Hoe willen wij gevonden worden en wat willen we uitstralen richting (potentiële) klanten? Via via hebben zij The Cre8ion.Lab weten te vinden en hun vraag bij ons neergelegd.

Ingredients Websites, Fotografie
Ingredients Websites, Fotografie
Jaar 2017
web http://www.koeslagjacobs.nl

Aanpak

Wij hebben een lean en mean strategietraject doorlopen, waarbij we ze het (over)hemd van het lijf gevraagd hebben naar hun drijfveren, achtergrond en werkwijze. We hebben een positionerings sessie doorlopen, waaruit bleek welk gevoel en uitraling de heren bij hun klanten willen achterlaten. Tot slot hebben we persona’s uit de hoofdbranches samengesteld, zodat we de site konden bouwen vanuit de wensen van hun klanten. Deze input diende als krachtige basis om een nieuwe website
op te baseren.

Om deze twee tegenpolen beiden aan te spreken zijn we met een cleane en chique uitraling gekomen, die toch jong en fris oogt. We hebben gekozen voor grote fotografie, om de site persoonlijk te maken. Je hebt immers laagdrempelig en direct contact met dit kleine kantoor.

Tekst, beeld en opmaak zijn allen nauw getoetst aan de basis: wat zijn de drijfveren van Koeslag Jacobs? Waar staan ze voor op ‘s morgens? En waar wil hun klant mee geholpen worden en hoe?

Een toffe opdracht met een resultaat naar tevredenheid. 

Website Website Quote Making of Fotografie Personen Glazen boerderij

Share