Hi, I'm CAS.
A Platform that connects and automates all your content. I'm pretty Smart, if i say so myself.

Vraagt content management veel van jouw tijd en aandacht als marketeer? CAS organiseert, synchroniseert, ontleedt, mixt, matcht en zet jouw content voor je klaar. Het enige wat jij nog doet, is die content bewerken en inplannen op de door jou gekozen kanalen. Dag complexiteit, dubbel of dom werk. Welkom inzicht en resultaat!

Cas heeft connectoren voor deze systemen!*

*Werk jij met andere systemen? No worries, CAS heeft voor iedereen een connector.

Contact opnemen

Bye bye copy-paste-repeat, hello automation!

Ping! Er moet wéér nieuwe content of informatie voor jouw doelgroep geplaatst of bijgewerkt worden. Vaak is dat een ‘copy-paste-repeat’ actie. Kan dat niet makkelijker?

Wat als de content van jouw partners en leveranciers - denk aan de content uit jouw CRM, ticketing, administratie, marketing, pricing, planning, andere tools, programma’s en add-ons – automatisch wordt toegevoegd? Want jij wilt je toch niet bezighouden met het invullen van informatie die op een andere plaats al voorhanden is?

Say hello to CAS.

Slimme connectoren zetten de content voor je klaar.

Connectoren

CAS brengt de content uit al jouw systemen samen. Of dat nou jouw ticketing software, planning tools, externe databases of administratiepakket is, CAS hooks you up!

Stel je eens voor: alle relevante content automatisch voor je verzameld, klaargezet precies op de plek waar de content moet zijn en jij zet het met één klik live.

Getting Personal. Storytelling brengt je in contact met je doelgroep.

Modulair

Met CAS – dé oplossing voor marketing automation - zet jouw merk enorme stappen op het gebied van conversie. Dat betekent dat jij meer tijd hebt om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Sommige verhalen zijn elke week hetzelfde en andere verhalen verdienen keer op keer jouw persoonlijke touch om het verhaal authentiek en uniek te maken.

CAS biedt je maximale vrijheid om niet in vaste patronen te denken: je bent volledig vrij om je website, mailing of programma op te bouwen zoals jij dat wilt. Met content items – een opvallende video, goede tekst of afbeelding – naar keuze. Jij houdt je bezig met de écht leuke dingen: in contact komen met je doelgroep.

Flex

FLEXIBILITEIT

Connectoren voor elk systeem – ja, echt! Een vrije contentindeling voor je website, mailing of programma. CAS is superflexibel en maakt jouw werk makkelijk(er).

Alternate Text

ctrl c + ctrl v

Copy, paste, repeat? Situaties waarin je te veel tijd kwijt bent met copy/paste-acties zijn verleden tijd. CAS haalt data uit externe bronnen automatisch op en zet de content voor je klaar. Jij houdt dus tijd over voor belangrijkere zaken.

Alternate Text

Multi Channel

Er zijn meerdere systemen en tools nodig om effectief sturing te geven aan je (marketing)doelen. Een naadloze communicatie tussen die toepassingen is cruciaal. CAS connects met website, narrowcasting, CRM, Mailchimp, social media en meer.

Alternate Text

Marketing Automation

Met marketing automation zet jouw merk enorme stappen. CAS maakt complexe connecties verrassend simpel en effectief en navigeert je in de steeds veranderende wereld van automation.

Alternate Text

Tech & Cre8ion

Wij zijn gefascineerd door technologie, API's en andere toepassingen waarvan we denken dat ze het werk van onze klanten verbeteren. We create chemistry.

Alternate Text

Insights

Jij verzamelt insights over de opbrengst van een online campagne, het gedrag van klanten en online traffic. Wij bouwen een eenvoudig dashboard om deze data samen te brengen.

Benieuwd
naar de oneindige
mogelijkheden?

Neem contact op

Helemaal uitgelezen? wow.

CAS heeft nog meer voor je in petto. Benieuwd naar zijn visie – of eigenlijk die van The Cre8ion.Lab - op marketing automation?

Laat je gegevens achter
Alternate Text