Bellen, mailen of op liever op de koffie. Jouw keuze!

The Cre8ion.Lab bevindt zich in De Gruyter Fabriek, Gebouw F, een verzamelplek voor innovatieve, creatieve en culturele ondernemers. Een ambitieuze en creatieve broedplaats waar wij ons als een vis in het water voelen.

Kom je op bezoek? Neem dan ingang F (recht onder de grote, rode De Gruyter Fabriek-letters). Met de trap ga je vervolgens naar de tweede etage waar je aan de rechterkant onze ingang vindt.

Bellen, mailen of op liever op de koffie. Jouw keuze!
Bellen, mailen of op liever op de koffie. Jouw keuze!

Contactgegevens

The Cre8ion.Lab
De Gruyter Fabriek  
Gebouw F - Ruimte 4301  
Veemarktkade 8  
5222 AE, 's-Hertogenbosch

073-5432789  
info@cre8ion.com

Of heb je andere bedrijfsgegevens nodig?

KvK: 17275355  
BTW: NL821898796B01  
IBAN: NL07ABNA0586769633
BIC: ABNANL2A
DUNS: 489706508

Zo kom je het snelst bij ons

AUTO
The Cre8ion.Lab is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen rondom 's-Hertogenbosch. Door het volgen van de borden 'Brabanthallen'. Vanaf de A2, afslag Waalwijk naar de A59. Daarna de afslag Engelen/De Rietvelden. Bij het stoplicht richting Brabanthallen. The Cre8ion.Lab is gevestigd in De Gruyter Fabriek, gebouw F.

TREIN
Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is helaas geen busverbinding naar The Cre8ion.Lab . Je kunt een treintaxi nemen, lopen (20 min) of een OV-fiets huren op het station.

TE VOET
Op het perron volg je uitgang West, richting 'Brabanthallen'. Onder aan de (rol)trap ga je rechts de Parallelweg op. Deze weg volgen tot voorbij de stoplichten en de Brabanthallen (Diezekade). Vervolgens loop je langs een hekwerk om de parkeerplaats van de Brabanthallen heen. Links bereik je dan De Gruyter Fabriek, 
gebouw F.

FIETS
Vanaf het station ga je onder de stationstunnel door richting 's-Hertogenbosch West. Verder zoals aangegeven bij 'Te voet'.