Aan de Slinger

Aan de Slinger

Wij hangen de slingers uit.

Blaas de kaarsjes maar uit, het is tijd voor taart, want we hebben iets te vieren. Aan de Slinger heeft een nieuwe website en dat is een reden voor een feestje. De vorige website was wat ons betreft al behoorlijk verjaard en misschien ook wel een beetje bejaard (2011). Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan?

Waar te beginnen
We hebben het dus al over zeker 7 jaar geleden, in die tijd is er veel veranderd. Techniek, design maar ook usability en dat is precies waar we een meerwaarde kunnen tonen. Onze klant, maar ook de klant van de klant vinden wij belangrijk. Om niet alleen de bezoeker te helpen maar ook de klant, hebben we samen met Aan de Slinger aan de tafel gezeten om de wensen te inventariseren. Hoe zorgen we ervoor dat we de bezoeker goed gaan bedienen met de informatie die hij/zij nodig hebben? Wij leggen het haarfijn uit. 

Wat kenmerkt ADS (Aan de Slinger)?
Een kenmerkend element bij Aan de Slinger is de roze schuine lijn. Deze vind je terug in het logo en is een belangrijk stijlelement. Om deze lijn (je snap ‘m) door te trekken, brengen we dit op meerdere plaatsen terug. Zo wordt er aan veel elementen een Aan de Slinger sausje meegegeven. Simpel, maar doeltreffend.

4073

Homepage

Op de homepage zorgen we voor overzicht en eenvoud. Theaters en filmhuizen zijn afhankelijk van de programmering. Juist door dit voorop te zetten, krijgt de website een smoel. Bij binnenkomst krijg je eerst een paar uitgelichte voorstellingen te zien, de échte publiekslievelingen.

Scroll je iets naar beneden geven we je uiteraard nog wat meer suggesties. Mocht je hier nog niet vinden wat je zoekt, op de programma pagina vind je alles wat Aan de Slinger te bieden heeft.

4068

Detail

Om een goede detail pagina van een programma op te zetten, ben je natuurlijk gebonden aan de content. Deze content wordt automatisch opgehaald vanuit Active tickets, handig! Hierdoor krijg je data, titel, tekst en eventuele afbeeldingen of video's mee. De linkerkant hebben we gereserveerd voor praktische info, denk hierbij aan de datum en Informatie over de film (kijkwijzer, genre etc.) of voorstelling. 

4072
4070