DotNet Developers gezocht

DotNet Developers gezocht

Als uitbreiding op ons team zoeken wij C# .NET ofwel VB .NET Programmeurs. Ben of ken jij die persoon? Neem dan snel contact met ons op.

 

Web developer (.Net) - 40 uur

The Cre8ion.Lab is op zoek naar een Web developer die ons team komt versterken.
 

“Wij houden niet van mooie praatjes en leuke plaatjes. Een goed resultaat is namelijk niet alleen mooi maar ook functioneel. Het werkt dan ook zoals de gebruiker verwacht.”

- The Cre8ion.Lab -

 

Dit is nogal een statement, maar het is wel de basis van jou als aanvulling op ons team. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s om zo het gewenste resultaat voor de klant neer te zetten. The Cre8ion.Lab heeft een divers klantenbestand en ontwikkelt o.a. voor webshops, het bedrijfsleven, festivals, culturele instellingen, overheidsinstanties en het onderwijs. Kortom afwisseling genoeg.
 

Wat verwachten we qua kennis

We zoeken jou als je verstand hebt van webapplicaties en de achterliggende techniek. Je hebt een goede kennis van .NET. Je vindt het leuk om mee te denken over oplossingen en technische ontwerpen en je wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 

Jouw profiel:

·       Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke branche en functie.

·        Je hebt ervaring met en goede kennis van:

            -    .NET (C# ofwel VB);

            -    MS SQL;

            -    HTML 5.0;

            -    CSS;

            -    Javascript;

 

Jouw karakter:

            -    Je bent leergierig;

            -    Je bent stressbestendig en flexibel;

            -    Je werkt systematisch en resultaatgericht;

            -    Je werkt graag in teamverband en bezit goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

Bij The Cre8ion.Lab heb je een afwisselende baan in een team met jonge collega’s. Je werkt in een mooie en plezierige werkomgeving binnen bedrijfsverzamelpand ‘De Gruyter Fabriek’ in Den Bosch. Een dynamische omgeving met veel creatieve bedrijven. Zowel de grafische als de technische ontwikkeling hebben we zelf in huis waardoor we klanten met alle wensen kunnen helpen.

We hebben de ontwikkeling van zowel het team als het individu hoog in het vaandel staan. Er is daarom veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven. Wekelijks worden de lopende projecten binnen de technische afdeling besproken. De open bedrijfscultuur maakt het daarnaast makkelijk schakelen tussen de verschillende collega’s. De week sluiten we elke vrijdag af met een drankje aan onze eigen bar.

Geïnteresseerd?

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Stuur dan je CV, salarisindicatie en motivatie naar info@cre8ion.com o.v.v. .NET developer. De sollicitatieprocedure sluit wanneer we een nieuwe collega hebben gevonden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.