Onze relatie met De NWE Vorst

Onze relatie met De NWE Vorst

Soms moet je de liefde opnieuw testen. Daarom stelde theater De NWE Vorst ons na een langdurige periode van samenwerking opnieuw op de proef. Gevraagd werd om met nieuwe, verfrissende ideeën te komen omtrent de huisstijl en website. We houden wel van een uitdaging en gingen dus met frisse moed aan de slag. Nu kunnen we met vlinders in onze buik en veel trots vertellen dat onze relatie wordt voortgezet.

The Cre8ion.Lab verzorgde voor De NWE Vorst een nieuwe huisstijl, posters, maandfolder, kinderfolder, tickets, seizoensfolder en website. Maar waarom weer de keuze voor The Cre8ion.Lab? Eugenie Verschuren, coördinator marketing bij De NWE Vorst in Tilburg, beantwoorde voor ons onder andere deze vraag.

Waarom was het tijd voor een nieuwe huisstijl en website?
“De NWE Vorst biedt haar publiek graag het meest vernieuwende en spannende aanbod op het gebied van onder andere theater, dans, muziek en aanverwante disciplines. Dat vernieuwende en ook onze theatrale kant kwamen niet meer naar voren uit de huisstijl en de website die we hadden. Een vernieuwende organisatie als De NWE Vorst kan zich dat natuurlijk niet permitteren. Daarnaast waren onze social media-activiteiten nog niet zichtbaar op de site en moest er ook aan de technische kant nodig gesleuteld worden.”

Waarom weer de keuze voor The Cre8ion.Lab?
“We waren tevreden met het eerdere werk van The Cre8ion.Lab, maar om heel eerlijk te zijn werken we eigenlijk heel graag met steeds nieuwe en jonge partijen. Dat doen we op het gebied van theater, maar dat proberen we overal in door te voeren. We hebben daarom drie verschillende partijen gevraagd een voorstel te doen, waarvan The Cre8ion.Lab er één was. Het voorstel, de bedachte plannen, maar met name het ontwerp waren het meest vernieuwend, overtuigend, maar vooral ook heel erg mooi. Jullie hebben goed aangevoeld waar onze behoefte lag.”

Wat mocht er aan de nieuwe communicatiemiddelen niet ontbreken?
“Smoel! Natuurlijk moesten de communicatiemiddelen hun doel dienen en informatieoverdacht bewerkstelligen. Wij kiezen in onze hele visie een zeer duidelijk profiel dat vernieuwend, theatraal en prikkelend is. We wilden dat, met alle toepassingen die anno 2012 bij bijvoorbeeld een website horen, heel sterk uitdragen.”

Tevreden over het eindresultaat?
“Als ik onze maandfolders, theaterkrant, tickets of de website voorbij zie komen, zie ik onszelf in allerlei hele mooie varianten. Ook bezoekers zijn blij met de aanpassingen. We zijn trots!”