Nieuws

Verbouwing nr 5

Verbouwing nr 5

The Cre8ion.Lab is verhuisd naar ’s-Hertogenbosch. Momenteel werken we vanuit een tijdelijke ruimte in De Gruyter Fabriek, omdat ons toekomstige clubhuis nog verbouwd wordt. Om je op de hoogte te houden van de vooruitgang plaatsen we regelmatig foto’s op de website. In deze reeks is te zien dat het geraamte van de belangrijkste ruimte staat.

Update maandag 25 juni:
Een tijdje terug is de brug in de nieuwe ruimte geplaatst. Inmiddels zijn aan weerszijden van deze stalen verhoging trappen geplaatst die toegang geven tot de extra werkplekken. Goed nieuws, maar het mooiste is dat het belangrijkste plekje in de ruimte nu een geraamte heeft en langzaam vorm krijgt: de kantine! De bar bestaat helaas alleen nog maar uit potloodstrepen op de vloer.
 

Share