Fundr

Fundr

Funding support done differently

Zonder innovatieve ondernemers tel je als land niet mee, je loopt binnen no-time achter op de feiten en alle landen om je heen, halen je in. Gelukkig begrijpt de overheid dit. Zij zorgen voor aantrekkelijke belastingvoordelen en subsidies voor bedrijven om te investeren in de (door)ontwikkeling van nieuwe producten, processen en programmatuur. 

 

Alleen houden ondernemers zich liever niet bezig met randzaken als belastingen en subsidies. Het slokt veel tijd op, tijd die beter besteed kan worden aan innovatie. Tegenwoordig zorgt de digitalisering voor veel voordelen, zo ook voor het aanvragen van subsidie. Fundr heeft een nieuwe aanpak ontwikkeld waarmee ondernemers deskundig en eenvoudig ondersteund worden bij het aanvragen van subsidies. 

Op basis van de aangeleverde huisstijl creëerde wij een nieuwe website voor Fundr. Deze dient de marketingdoeleinden, informatieverstrekking en zorgt voor een contact funnel. Daarnaast hebben we een ook een complete set iconen geïllustreerd die past bij de nieuwe huisstijl. De iconen kunnen gebruikt worden voor infographics, animatie of om sectoren uit te lichten. 

Fundr maakt fundraising eenvoudig.

 

5668
5605
5634
5597
5600
5598
5669