Happy Glass

Cheers to you, yours and the planet

Speciaal bier, op een festival… uit een plastic bekertje? Nee, dat kan beter dacht Kees Kik. Kunststof, dé oplossing. Kunststof kan tot in de perfectie een speciaalbier glas reproduceren. Veilig, milieuvriendelijk, duurzaam én vooral gewoon lekkerder. Tijd om Happy Glass aan het publiek te presenteren als vernieuwend sterk merk. Onderscheidend van de concurrent, krachtig, doordacht, flexibel en tijdloos.

 

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, (Web) Development
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, (Web) Development
Jaar 2019
web https://www.happyglass.com/

Strategie

Om Happy Glass opnieuw te positioneren moet je uiteraard weten wat kunststof precies is. Kunststof (plastic) zijn chemische verbindingen die door niet-natuurlijke scheikundig processen worden vervaardigd. Er zijn verschillende soorten kunststof, veelal kunststof dat niet hergebruikt kan worden. Maak kennis met Tritan, Stootvast, sterk, kan in de vaatwasser en magnetron, extreem licht én BPA-vrij. 

5553

Happy Glass

Herbruikbaar kunststof glazen dus. Bijna onbreekbaar, volledig recyclebaar én milieuvriendelijk. Niet bepaald het meest sexy product. Maar het draait eigenlijk helemaal niet om het glas. Het gaat om de momenten waar je een drankje nuttigt met familie, vrienden, op een buurtfeest of een festival. Onbezorgd. Daarom zeggen wij: Cheers to you, yours and the planet. 

5562
5554
5559

Strategie tot copywriting

Om het merk zo goed mogelijk neer te zetten, hebben wij alles van A tot Z uitgewerkt. Van Strategie tot rebranding en van packaging tot copywriting. Alles perfect in één consistente lijn. We hebben zelfs ieder glas een eigen naam en verhaal meegegeven, zo kan ieder glas, met eigen karaktereigenschappen apart in de markt gezet worden.

5558
5557
website
5556
5565

De toekomst

Happy Glass is een merk dat ergens voor staat; veiligheid, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en vooral genieten met je naasten. Koppel dit aan de nieuwe uitstraling en je ziet een merk dat staat, onderscheidend is én voorop loopt. Kunststof glaswerk is de toekomst voor sociale evenementen. 

Share