Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard

Beleef cultuur voor jong & oud

De website van Theaterfestival Boulevard stamt al uit 2009, voor het internet mag je dit bijna pre-historisch noemen. Er is veel gebeurd in de laatste jaren maar het allerbelangrijkste; de huidige website was niet geschikt voor mobiel, sloot niet aan bij de nieuwe huisstijl en niet bij de nieuwe doelstellingen van het festival. Oftewel, we gaan de boel opschudden en Theaterfestival Boulevard naar het nú trekken.

Elf dagen theater, dans, muziek, performance en ontmoetingen

Theaterfestival Boulevard, begonnen in 1988. Eigenlijk weet niemand waar het precies vandaan komt. Het schijnt iets te maken te hebben met De Boulevard of Broken Dreams uit 1984, maar echt duidelijk is het niet. Maar soit, onder de rook van de Sint Jan wordt s’-Hertogenbosch elf dagen verrijkt van kunst en cultuur. Niet alleen op de parade maar de hele stad doet mee. Waarbij je ook op unieke plekken komt waar je géén weet van hebt. Met zowel nationale als internationale toppers biedt het festival wat voor iedereen. Met lange, korte, diepzinnige, meeslepende en humoristische voorstellingen voor jong en oud. Een festival waar je zeker een keer moet zijn geweest.

3475

Ontzettend veel aanbod

We hebben te maken met 130 voorstellingen, 20 locaties en verdeeld over 11 dagen. Hoe zorg je er dan voor dat de bezoeker vind wat ie graag wil zien? Hoe ga je dan om met de bezoeker die géén idee heeft? Hoe verras je de echte cultuurkenner? 

Smullen bij binnenkomst

Inspireren, stimuleren en adviseren. Wij willen de bezoeker lekker maken om Theaterfestival Boulevard te bezoeken. We zetten in op de sfeer van het festival met daarbij het smakelijke programma vol met variëteit en kwaliteit. Op de homepage zul je dus een deel van het programma zien, gericht op de highlights. De publiekstrekkers.

Voor iedereen
Met een helder overzicht en een goed werkende filter kun je de meeste bezoekers zo snel en makkelijk mogelijk bedienen. De filters die wij hebben gekozen zijn een dagselectie, taal, prijs, leeftijd, genre én niveau. Zeker het niveau is een interessante, hiermee proberen we toevallige passant tegemoet te komen. We willen de passant niet afschrikken door alleen maar diepgaande voorstellingen te presenteren, zo maken we cultuur voor iedereen toegankelijk.

Op een detail pagina tonen we niet alleen de voorstellingen maar ook andere voorstellingen. Dingen die je misschien interessant lijken. Zo blijf je de bezoeker inspireren en verbreed je de ziel. 

3478
3477
3481
3476
3331