About us

The Cre8ion.Lab

Pure chemie tussen merken en mensen

Voor The Cre8ion.Lab is merkbeleving het doel; we zetten alle middelen in die nodig zijn om er te komen. Online, offline of beide. Vergeet de scheiding tussen reclamebureau en digitaal bureau. Die is bedacht door bureaus die heel goed zijn in het één en bang voor het ander. Wij vinden dat je alles in huis moet hebben om zelfs de meest gedurfde concepten en strategieën zo goed mogelijk uit te voeren. Enerzijds kennis van digitale technologie en media, anderzijds gevoel voor communicatie en branding om al die mogelijkheden ook toe te kunnen passen.

Onderzoek

Onderzoek

Ieder element onder de loep

Om tot de juiste oplossing te komen nemen we geen enkel risico. Luisteren, vragen, adviseren en grondig meedenken. Geen experiment of proef gaat ons te ver. Ieder element leggen we onder de loep.

Strategie

Strategie

Het unieke DNA

We ontleden de boodschap tot op het bot. Op zoek naar hoe, wat en waarom. We combineren company stories, stakeholders en targets. De strategie vormt het DNA voor uw merkidentiteit.

Concept en Creatie

Concept & Creatie

We create Chemistry

We combineren en experimenteren. We bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven.

Implementatie en Activatie

Implementatie & Activatie

De perfecte formule

Als we de unieke DNA hebben ontwikkeld gaan we aan de slag om alles in één lijn door te zetten en uit te werken tot een kloppend geheel. De gevoelens van de doelgroep verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Branding

Merken komen tot leven

Wij houden niet van mooie praatjes en leuke plaatjes. Een goed ontwerp is namelijk niet alleen mooi maar ook functioneel. Het vertelt een verhaal. Een verhaal dat de kern raakt van uw merk. Uw klant moet de boodschap begrijpen maar ook vóelen.

Interaction

Focus op de gebruiker

De digitale mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om complete online campagnes, webshops, of volledig compatibel en responsive websites, video’s of app’s: de focus ligt op de gebruiker.

Development

Omdat het moet werken

Wij nemen het zekere voor het onzekere. Daarom bouwen we onze eigen applicaties, bieden we onze klanten hosting voor alle projecten en ontwikkelen we software waar nodig. Alles op maat, zodat de klant krijgt waar hij om vraagt.

De Krie-jee-sjun-lep?

We hebben onze naam door de jaren heen al op veel verschillende manieren voorbij zien komen: Creation Lab, Cre8tion Lab, Cre8ionlab, Crea8ion lab, Cre8ions, Crea8tion Lab en The Caribean.Lab. Helaas allemaal fout. Ja, we weten dat onze naam intikken op Google niet eenvoudig is, maar aangezien je dit leest heb je ons gelukkig toch weten te vinden. En daar gaat het uiteindelijk om.

De naam ‘The Cre8ion.Lab’ werd door de oprichters Loek Jurres en Jorg van Keulen bedacht in 1999. Op een mooie avond zaten zij samen aan het bier in de plaatselijke kroeg. Jurres vond als technische man dat het internet destijds voor geen meter werkte. Van Keulen vond als pas afgestudeerde kunstacademiestudent dat het internet er niet uit zag. Ze besloten hun krachten te bundelen en van het World Wide Web een mooiere wereld te maken voor iedereen.

Vanuit de ouderlijke huizen begon The Cre8ion.Lab in 2000 officieel met het maken van websites. Maar het gesleep met computers werd zo’n gedoe dat ze een kantoor in Schijndel huurden. De twee hadden niets te verliezen en hielden in het achterhoofd dat ze altijd nog in de ploegendienst van de plaatselijke chocoladerepenfabriek terecht konden. Dat is tot op heden gelukkig niet nodig geweest.

Smoelenboek
???
Contact