Nieuwe Nobelaer

Dit is het nieuwe online platform voor Nieuwe Nobelaer

Een online platform voor Nieuwe Nobelaer dat in dienst staat van zowel het cultureel centrum zelf als de bezoeker. Niet de systemen waarmee ze werken zijn leading, maar het gebruikersgemak en conversie. Dat vraagt om een frisse blik van The Cre8ion.Lab. 

Welkom bij Nieuwe Nobelaer
Nieuwe Nobelaer? Is er dan ook een oude? Ja en nee. In 2010 zijn diverse culturele organisaties in Etten-Leur samengevoegd: Theater Congrescentrum De Nobelaer, de bibliotheek en kunsteducatie Sint Frans. Samen zijn zij nu één. Een cultureel centrum van deze omvang, moet een complex netwerk aan systemen beheren. Hoe kun je dat eenvoudig inrichten?
 

5416

Maak kennis met Cas!

Wie? Content Automation System. CAS organiseert, synchroniseert, ontleedt, mixt, matcht en zet jouw content automatisch voor je klaar. Wij laten slimme connectoren het complexe werk voor Nieuwe Nobelaer oplossen. Zo legt CAS verbindingen met Ticketmatic, Cursad, Iguana, Mailchimp en het CMS. De content wordt automatisch opgehaald: nooit meer dubbel of dom werk. Dat scheelt veel tijd. Tijd die veel beter besteed kan worden. 

Resultaat: flexibiliteit en vrijheid

Nieuwe Nobelaer krijgt de vrijheid om alles aan te passen hoe zij het zelf willen inrichten. Om tevreden, loyale en terugkerende bezoekers te krijgen én behouden, is het van belang dat ze hun weg weten te vinden op jouw website. Wij zorgden ervoor dat Nieuwe Nobelaer per pagina de mogelijkheid krijgt om zelf de blokken in te delen. Video toevoegen? Afbeelding? Carrousel? Tekst? De eindredacteur kiest uit een legio mogelijkheden om de pagina op te bouwen. De pagina wordt dus gemaakt voor de content die je hebt, niet andersom. 

Complexe gegevens eenvoudig weergeven

De wens van Nieuwe Nobelaer? Overzicht. De agenda moet rust bieden. Dit hebben we gerealiseerd door alleen de informatie te tonen die ertoe doet. Titel, datum, tijd en categorie of genre van een voorstelling of activiteit. Er kan specifiek op een datum of genre worden gezocht door bezoekers – dankzij de slimme filter die we hebben gebouwd. Zo vind je zo snel mogelijk de voorstelling die bij jou past. Door de connector met Ticketmatic worden de voorstellingen geïmplementeerd en is het direct mogelijk om een kaartje te boeken. 

5424

Een duidelijk cursusaanbod: zoek op tijd, categorie of doelgroep

Van schilderen tot Tai Chi. En van zangles tot vioolspelen. Om het gevarieerde cursusaanbod zo duidelijk mogelijk aan te bieden, kan de bezoeker gebruik maken van de ‘cursusvinder’. Mensen met drukke agenda’s, specifieke interesses of ouders die een activiteit voor hun (jonge) kinderen zoeken: de slimme filter biedt uitkomst, je geeft aan op welke dag of in welke categorie je een activiteit zoekt en hier rolt dan een afgestemd aanbod uit. 

5419

‘Veel complimenten van onze gasten’

En de reactie van Nieuwe Nobelaer? Colinda Vergouwen (Adjunct-directeur Nieuwe Nobelaer):

‘Door de samenwerking aan te gaan met Cre8ion, kozen wij bewust voor vakmanschap en een formule die al voor diverse bedrijven en hun websites uitstekend werkte. De complexiteit van ons cultuurcentrum - waarin bibliotheek, theater en kunsteducatie onder één dak en met één bestuur aangeboden wordt - zorgt ervoor dat een flexibel systeem erg gewenst is. Zodat we zonder al te veel hulp van buitenaf, alles zelf kunnen inrichten. Het koppelen met systemen als Ticketmatic en Yesplan verliep soepel. In tegenstelling tot de oude situatie is er nu ook een koppeling met Cursad. Dat betekent dat we aan de achterzijde het inschrijfproces van leerlingen en cursisten digitaal laten verlopen, wat op termijn een enorme efficiëntieslag gaat opleveren. Dit alles in combinatie met een frisse nieuwe styling en huisstijl levert ons veel complimenten op van onze gasten.’

5417
5439
5421